DOKTER JAN ZOEKT DAF KINI VOOR PATIENTJE

Oncoloog zoekt Daf Kini voor ritje met patiëntje. 

Ik ken Dokter Jan pas sinds zijn tweet eerder vandaag. Heb Dokter Jan ook niet echt gesproken, maar als een Kinderoncoloog (kankerspecialist) iets vraagt is het zelden een onnozel verzoek en ook niet uit eigenbelang.  

Dokter Jan wil graag dat iemand een ritje gaat maken met een patiëntje van hem. Niet in zomaar een auto of boot? Nee in een Daf Kini waarvan de meesten van ons pas kennis namen op Koningsdag. En die zijn zeldzaam. 


Over het genoemde patiëntje weet ik niets, het maakt voor mijn vraag ook niet uit eigenlijk. Net zomin het eigenlijk uitmaakt waar Dokter Jan werkt of dat hij vier kinderen heeft of hoe oud ze zijn. 

De Daf KINI is wel van belang. Om Dokter Jan te citeren: Het geheim zit 'm in de details. Want ik bood aan om een legerjeep, een vrachtwagen uit 1956, een binnenvaartschip te regelen, maar dat is blijkbaar niet wat het patiëntje genoemd heeft.

VRAAG EN VERZOEK

Wie heeft een Daf Kini, wie kent iemand met een Daf Kini? Wie kan een kind een onvergetelijk ritje aanbieden in zo'n wonderlijk vervoermiddel op vier wielen? 
Laten wij dit verder delen, zoeken met zijn allen en vooral dat wagentje vinden. Via email kan je Dokter Jan benaderen, maar ook via mij. LATEN WE DIT MOGELIJK MAKEN...

Delen, Delen helpt.... Kom op lezers... 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Van Netten's Journaal JAAROVERZICHT

VAN NETTEN'S JOURNAAL - VERDWAASD EN VERBIJSTERD IN HOOGEVEEN.

VAN NETTEN'S JOURNAAL - Verdorie Karel